Osiris Administraties Zoetermeer

Direct antwoord?
079 3600 580

boekhouding omzetbelasting vennootschapsbelasting jaarrekening loonheffing salarisadministratie in Zuid-Holland
Alphen a/d Rijn, Benthuizen, Lansingerland, Zoetermeer, Bodegraven, Boskoop, Stompwijk, Waddinxveen, Leidschendam, Moerkapelle, Wassenaar, Delft, Den Haag, Voorburg, Pijnacker, Voorschoten, Zoeterwoude.

Grip op uw cijfers

mei 21, 2013

Door onze brede kennis kunnen wij uiterst efficiënt werken en krijgt u per maand of per kwartaal een volledig en accuraat inzicht in uw financiën.

Een goed gevoerde administratie is onmisbaar voor de ondernemer die op het juiste ogenblik de juiste beslissing wilt nemen. De administratie moet overzichtelijk en up-to-date zijn, om als betrouwbaar instrument bij het nemen van beleidsbeslissingen te kunnen fungeren. Wij zijn als geen ander thuis op dit gebied. Wij verzorgen de boekhouding voor u, zodat uw kasboek, bankboek, giroboek en ook uw loonadministratie nauwkeurig worden bijgehouden. Zo kunt u de stand van zaken in uw bedrijf aflezen, en waar nodig, bijsturen. Wij adviseren u omtrent de meest doelmatige administratie aangepast aan uw bedrijf en uw persoonlijke wensen. Wij kunnen ook tussentijdse staten voor u opstellen evenals de jaarstukken en balansrapporten. Wij staan klaar om u te helpen wanneer u toe bent aan de automatisering van uw administratie.