Boekhouder Leiden

Als je een bedrijf start en als dat bedrijf groeit, dan kun je simpelweg niet zonder een boekhouder die je op zoveel mogelijk vlakken administratief kan ontzorgen. Die je bovendien advies geeft over de financiële zaken binnen je bedrijf en die ook handelend optreedt richting de belastingdienst. Als ondernemers, en zeker als starter of als eigenaar van een eenmanszaak, mis je ook de tijd om een deugdelijke boekhouding bij te houden. Daarnaast zul je nooit ten volle profiteren van de fiscale voordelen die er liggen, simpelweg omdat je specifieke kennis ontbeert. Die tijd en die kennis hebben wij wél. Het is dus gewoon verstandig om zaken met ons te doen, boekhouder Leiden, Osiris Administratie.

Kosten boekhouder verdien je snel terug

Boekhouder kosten? Inderdaad, als je een boekhouder als ons in de arm neemt, dan maak je extra kosten. Die investering zijn we echter dubbel en dwars waard want wij als goede boekhouder verdienen wij ons zelf al snel terug. We behoeden je voor het nemen van te veel financiële risico’s en zullen altijd het maximale belastingvoordeel voor je uit het vuur slepen. Bij ons weet je dat alles in veilige handen is. We denken steeds mee, geven advies en wikkelen alle administratieve zaken af, als je dat wilt.

Wij de boekhouding, jij tijd voor je bedrijf

De boekhouding verzorgen, de omzet- en vennootschapsbelasting regelen, de jaarrekening maken en de salarisadministratie verzorgen. Zomaar wat diensten die we je aan kunnen bieden en die jou ontzorgen. Als geen ander beseffen we dat het als ondernemer heel hard werken is en dat jij alle tijd nodig hebt om het bedrijf overeind te houden en om door te groeien. Wij doen als boekhouder je administratie, daardoor kan jij je tijd besteden aan die zaken waarin jij juist uitblinkt. Dat lijkt ons een echte win-win situatie.

Periodiek met elkaar om de tafel

Steeds zijn wij als jouw ideale boekhouder op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het financiële vlak en op fiscaal gebied. Alleen dan kun je ook optimaal profiteren van de kansen die er wel degelijk liggen. We kunnen je fiscale aangiftes doen en zitten periodiek om tafel om de financiële rapportages van de afgelopen periode te bespreken. Op die manier krijg je ook meteen inzicht in het functioneren van het bedrijf en kun je indien nodig direct maatregelen treffen.

Financieel en belastingtechnisch advies

Met genoegen geven wij je financieel en belastingtechnisch advies en maken we een liquiditeitsprognose voor je.  Ook een ondernemersplan kunnen we voor je maken en als de nood aan de man komt detacheren we een financieel specialist bij je. Je kunt met ons dus op boekhoudkundig gebied alle kanten op. Uiteraard kun je de boekhouder online ook steeds om advies vragen. Behalve boekhouder zzp zijn we ook inzetbaar als boekhouder particulier overigens. Wil je zelf een deel van de administratie blijven doen? Prima, je kunt je boekhouding ook voor een deel aan ons uitbesteden. In dat geval helpen we je in elk geval graag op weg met een web based applicatie waarop je de administratie bij kunt houden.

Kijk verder rond op onze website of neem contact op. Wij informeren u graag verder en maken, indien u dit wenst, graag een afspraak met u voor een geheel vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek.