Administratiekantoor Zevenhuizen

Als jij je als eigenaar van een eenmanszaak, VOF of BV nou bezighoudt met het versterken van de positie van je bedrijf, dan doen wij als gespecialiseerd administratiekantoor de boekhouding voor je. Dat geeft je rust en de tijd om alle energie in de aspecten te steken die jij beheerst. Wij maken je financiële zaken inzichtelijk, jij houdt meer tijd over. Op administratief gebied kunnen we 100 procent ontzorging bieden, Administratiekantoor Zevenhuizen, Osiris Administratie.

Je mist de tijd en de specifieke kennis

Ga er maar aan staan. Je wordt als ondernemer ineens geconfronteerd met de boekhouding, omzetbelasting, vennootschapsbelasting en de jaarrekening. Ineens moet jij je bezighouden met loonheffing en de salarisadministratie. Dat valt bepaald niet mee en is met het runnen van een (jonge) onderneming eigenlijk niet te doen. Je hebt er de tijd niet voor en mist ook simpelweg de specifieke kennis die toch echt noodzakelijk is om de administratie op de best denkbare wijze te doen. Die expertise hebben wij wél. En daarom doet geen enkele ondernemer uit Zuid-Holland tevergeefs een beroep op ons administratiekantoor voor zzp maar ook voor bedrijven met andere rechtsvormen.

Administratiekantoor Zevenhuizen, nergens meer omkijken naar

Wij zijn telkens op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van boekhouding en actuele zaken rondom fiscale zaken. Heb je die niet, dan kun je ook nooit ten volle profiteren van de mogelijkheden die er wel degelijk liggen. Wat doet een administratiekantoor als de onze? We kunnen desgewenst de complete boekhouding voor je doen. In dat geval heb je nergens geen omkijken meer naar en houd je tijd over. We stellen dan de jaarrekening voor je op, verzorgen de salarisadministratie en verzorgen eventueel je fiscale aangiftes. Bijzonder waardevol is zeker ook het opstellen en bespreken van de rapportages die periodiek gemaakt worden. Een ideaal moment om te zien hoe je onderneming draait en ook het moment om op bepaalde bedrijfsonderdelen al dan niet maatregelen te nemen.

Eerst gaan we met elkaar in gesprek

Ook voor advies op het gebied van belastingen en het maken van een liquiditeitsprognose ben je bij ons aan het goede adres, net als voor het maken van een ondernemersplan. Indien dat noodzakelijk is kunnen we op tijdelijke basis financieel specialisten bij je detacheren en verzorgen we als je dat wilt ook de bewaking van debiteuren, ook iets waar voor jou heel veel tijd in gaat zitten. Voor we zaken doen gaan we uiteraard altijd eerst met elkaar in gesprek. We maken een analyse van de huidige situatie en brengen in kaart welke specifieke ondersteuning voor jouw bedrijf noodzakelijk is en welke werkzaamheden daarbij horen. Op basis daarvan bieden wij je een offerte aan en gaan we aan de slag. We brengen overigens voor onze diensten of maandelijks of per kwartaal de kosten in rekening.

‘Afspraak is afspraak’

Bovenal zijn we een nuchter administratiekantoor, een bedrijf dat nog waarde hecht aan ‘afspraak is afspraak’ en waar geavanceerde middelen gebruikt worden om er altijd het beste voor jou als ondernemer uit te halen. Uiteraard kun je ook prima een deel van de administratie zelf doen. Daarvoor helpen we je graag op gang met onze webbased applicatie.

Kijk verder rond op onze website of neem contact op. Wij informeren u graag verder en maken, indien u dit wenst, graag een afspraak met u voor een geheel vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek.